Busy, busy, busy

Igår löd schemat åter igen "instuderingsdag", men även denna gång blev pluggandet minimalt. Helt icke-existerande för att vara exakt... Det är sjukt hur en ledig dag kan lyckas bli så fullbokad.
 
Halv nio krashade jag och Oscar T1&T2's frukost i matsalen. Eller nja, vi hade faktiskt blivit inbjudna av Fredik, haha.
När vi började utbilningen för ett år sedan kastades vi rakt in i anatomin och dränktes i plugg det första vi gjorde. Det var först i november när vi hade vår första praktiska kurs med Christina, Anna och Maria som lärarna faktiskt diskuterade med oss vad vårt kommande yrke faktiskt innebär.
Nu har de lagt in en into-vecka för ettorna och det verkar jättebra. I denna intro-vecka ingick att tvåorna skulle ordna frulle och umgås- något som vi tyckte lät attans trevligt. Det är ju inte så ofta vi träffar de andra klasserna mer än att man hälsar på de man känner i matsalen eller korridoren, så då ville jag och Oscar passa på att mingla lite.
 
Därefter skyndade jag med tåget hem till Falkenberg. Hemma packade jag ner lite smågrejer som jag hade glömt och fyllde sedan resten av väskan till bristgränsen med kläder, haha.
Det blev bara en timme hemma för huvudanledningen till mitt spontana falkenbergsbesök var att Towe skulle bättra på det röda i mitt hår, som dessvärre hade försvunnit nästan helt med första tvätten. Rött är så svårt att förutse hur det ska bli och sitta i, så nu håller vi tummarna för att det vill hålla sig kvar denna gången- because I like it very much!
 
Direkt upp till Göteborg igen för att preppa nollornas provsittning. Stämningen var verkligen på topp och det var jättekul att för första gången vara med och anordna en sittning från början till slut!
 
Behöver jag ens säga att jag var lagom mör i både kropp och huvud när jag till slut kom hem igen vid halv två?
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0