The last couple of days

Detta skulle varit min sista jobbvecka men det gick ju uppenbarligen inte. Istället har det mesta av tiden ägnats åt att förbereda morgondagens flytt. Att flyttpacka tar ju lång tid nog även i vanliga fall, så nu har det tagit X antal timmar och sett ut som ett bombnedslag ungefär, hehe.
Som tur är så har mamma fortfarande semester och har verkligen varit min klippa denna veckan! 
Lite annat kul har vi också hunnit med:

En tripp till GeKås för att inhandla alla miljontals nödvändiga småsaker inför flytten, som burkar, disktrasor, diskmedel osv osv osv. Då hade jag ändå redan det allra mesta sedan förra flytten! 

Jag tycker det ser så fint ut med livsmedel i glasburkar istället för förpackningar! 

The Titanic Exhibition på Halmstad Arena. Jag hade tidigare inte haft en tanke på att se den utan hängde mest bara med- men den var riktigt bra och berörande!

Årets Astrid Lindgren-föreställning i Teatergläntan. Precis som alltid så var den både proffsig och charmig, och eftersom jag inte såg Vi på Saltkråkan så mycket som liten så kändes det mesta av storyn nytt.



En långpromenad i solen. Att själv lyckas få på mig kläder, skor, lurar och ge mig ut är en självständighetskänsla som inte förekommer alltför ofta just nu.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0