#COUGARSiUSA Worlds2015 Day 10

Finaldag på Worlds! 
Denna gången skulle vi tävla på eftermiddagen, så det blev en mindre stressad uppladdning.
Sov till åtta, åt frukost, fixade hår och smink osv. Sedan samlades vi för att äta lunch och peppa tillsammans innan vi åkte till arenan. 
Vi körde samma upplägg som under gårdagen- stuntuppvärmning på fotbollsplanen och gympauppvärmning under våra tolv minuter på mattan. Uppvärmingen gick verkligen helt amazing och stämningen var på topp! När vi sedan stod redo bakom mattan och väntade på vår tur så spelades Let it go och det blev allsång och show med full inlevelse. Så härligt! 
Vi var verkligen superpeppade inför att få gå upp på finalmattan! 
Unde All Star Worlds pågår det under dagarna tävlingar i tre arenor samtidigt (ESPN-komplexet har förra arenor precis jämte varandra) och har man otur och kör samtidigt som en populärare klass så påverkar det såklart hur mycket publik man har. Vi hade inte så mycket publik som man hade hoppats på någon av dagarna, vilket såklart var lite tråkigt, men deg var fortfarande häftigt! 
Vi gick som sagt upp på mattan med en superbra feeling, men tyvärr gjorde vi ett par missar vi inte borde gjort. Ibland faller stunt eller gympa på en hundradels sekund och man hinner inte uppfatta vad som gått fel eller vad man hade kunnat göra åt det. Vi fortsatte som om ingenting hade hänt och jag hade en amazing feeling genom hela programmet ändå, men när vi gick av mattan kändes det tufft för många. Man ville ju så himla gärna visa Worldspubliken sitt absolut bästa och så föll saker som brukar stå... Men men, så är det med sport. Vår prestation räckte trots allt till en 16e plats av 25 lag i finalen, vilket absolut inte är fy skam.
Jag tycker det var en helt otrolig upplevelse och jag är oerhört revanschsugen inför RM i maj! 



Cheersport Great White Sharks från Canada vann vår klass för andra året i rad och är jättegrymma! 



Bästa Cougars! Vilken upplevelse!

Tyvärr stannade vi inte och kollade på andra finallag efter vår klass var klar (jag tillhör nog de i laget som är mest intresserad av stjärnlagen), utan vi kände att vi behövde komma tillbaka till hotellet. Vi gick till Mellow Mushroom Pizza och hade en jättemysig lagmiddag. Och Funky Q Chicken-pizzan som jag och Sonyaa delade på- asså oh my god vad god! 
Jag, Amelie, Palmen, Elin, Elsa och Sonyaa lämnade pizzerian väldigt skrattandes och fortsatte så upp på hotellrummen. Sedan gick vi ner till poolen för ett kvällsdopp, där vi träffade ett gäng amerikanska ungdomar som är här för något skolevent. Vi stuntade lite i poolen med en cheerleader och kastade även upp några av killarna i luften, med mindre lyckat resultat haha. Vi umgicks med dom tills poolen stängde vid elva och sedan mötte vi ännu fler i korridoren vid vårt rum. 
Vi var väldigt pigga och behövde börja packa (buhu) så det blev en ganska sen kväll med sänggång efter halv två. Men det var en väldigt rolig kväll! 

Pizza med BBQ Kyckling, olika ostar, bacon och BBQ-sås. Dröm! 

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Ja vilka dagar Ni haft i Orlando. Vilken upplevelse för Er alla. Nu väntar vardagen igen och förhoppningsvis är även det helt okej. Önskar verkligen att alla känner sig nöjda och belåtna med både tävlingar och fritiden. Välkomna hem till Sverige.

2015-04-28 @ 18:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0