#COUGARSiUSA Worlds2015 Day1

Trots tidsskillnaden på sex timmar och vår långa flygning så var vi faktiskt inte så jet-lagade och gick upp vid halv åtta.

Första dagen med hotellfrukost och oh my god- man kommer ju rulla ut på Worldsmattan!
Det fanns en himla massa grejer, bland annat olika yogurtar med tillbehör, olika bröd, flera olika bagels (kommer leva på blåbärsbagels- yum), pålägg, äggröra, gröt, bakelser, muffins, frukt, juicer och sist men inte minst: make your own Waffles-station! Den sistnämnda var väldigt poppis kan jag lova.

Efter en hyfsad matkoma smörjde vi in oss, drog på bikinisarna och spenderade förmiddagen vid poolen. Vi hade varit oroliga över den dystra väderleksprognosen men det var i onödan- vädret motsvarande svensk högsommar. Ett par moln tittade förbi då och då men det var kanske bra. 
Självklart blev det en massa stuntade i poolen, vilket både är jätteroligt och utmanande. Med vattnet som säkerhet kan folk testa svårare saker utan att riskera att slå sig så illa och vissa personer körde riktigt svåra saker- fram tills personalen förbjöd oss...
Det är verkligen jättesynd! Detta är ju liksom "det vi gör"- så vi har väldigt bra koll och höll oss långt borta både från kanter och andra gäster. Men men...

På eftermiddagen åkte vi till Orlando Premium Outlet, där alla möjliga olika butiker hade billigare outlets. Bland annat GAP, Clavin Klein, Nike, Forever 21 och till allas stora förtjusning: Victoria's Secret! 
Jag och Amelie spenderade flera timmar där inne haha. Tyvärr fanns det väldigt mycket av vissa grejer, exempelvis sportbhs, och väldigt lite av andra, exempelvis PINK-träningskläder eller VS-mjukisset. Totalt brände jag 145 dollar där inne, vilket jag ändå klassar som acceptabelt.
Jag och Amelie hängde ihop hela shoppingrundan och tog en taxi tillbaka till hotellet vid nio.

Därefter blev det bara lite allmänt skönt häng med folk på rummen innan vi totaldäckade halv ett.


Chokladhimmelriket typ.
Testade något typiskt amerikanskt: Pretzel! 

Mina fynd från VS.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0