#COUGARSiUSA Worlds2015 Day3

Dagens stora händelse var också en av de saker med denna resa som man längst mest till: Universal! 
Oh my god, vad taggad man var! 

Vi köpte inträde till båda parkerna, dvs Universal Studios och Islands of Adventures. Worth it! 
Det var på Island of Adventures som Harry Potter, Spider-Man och en massa roliga åkattraktioner fanns. Harry Potter och Spider-Man var utan tvekan häftigast! Båda hade åkattraktioner med 4D-effekter så det verkligen kändes som att man var med i allt som hände! 
Sedan var det även riktigt häftigt för oss små Harry Potter-geeks att se att allt med Hogwarts var så himla autentiskt- in i smådetaljer! 
Vi var även på 4D-bio med Shrek, åkte ett par häftiga berg och dal-banor och gick runt och tittade på allt häpnandsväckande.
Jag insåg att det amerikanska Diner vi åt lunch på är med i fjärde Bring It On-filmen och då blev alla lite starstruck, haha. Vi köade även för att åka den berg och dal-bana som är ganska framträdande i filmen, men ösregnet gjorde att den stängdes när vi stod längst fram i kön... 
Jajamensan, det ösregnade periodvis. Fullkomligen vräkte ner! Vi skaffade snygga ponchos och lät inte det hindra oss, men tyvärr hindrade det då vissa av utomhusattraktionerna.
Vi fick i alla fall ut väldigt mycket av denna otroligt roliga dag och man kommer definitivt att minnas Universal.
Slutligen så blev det såklart de obligatoriska bilderna vid jordgloben. Vi tog några lite snabbt på vägen in men ångrade på vägen ut att vi inte lagt mer tid på det i början, innan det började ösregna..






Någon mer än jag som känner igen detta från fjärde Bring it on?









En skymtning av berg och dal-banan från Bring it on, som vi tyvärr aldrig fick åka. 











Ännu fler bilder finns på Facebook.

När vi kom tillbaka till hotellet strax efter sju var vi möra och hungriga. Vi var ett gäng som testade Mellow Mushroom Pizza, som var en riktig hit! Det var jättegott och ett härligt ställe!  


PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Ja, vilken resa Ni har. Mycket att minnas framöver.

2015-04-22 @ 11:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0