#COUGARSiUSA Worlds2015 Day2

Dag två innebar vår första träning här i Florida. Vi tränade på Top Gun All Stars gym, vilket var megahäftigt! 
Top Gun är en av de mest kända och framgångsrika föreningarna, med topplag i de flesta divisioner. TGLC (Top Gun Large Coed) är helt craaazy grymma! Jag hoppas verkligen att jag får se dem in action under Worldshelgen! 
De hade sex mattor med olika studs i,  gymparedskap och voltgrop. I taket hängde massor med Champions-banderoller och på hyllor utmed väggarna stod mängder av pokaler. Självklart var allt svart och gult och Top Gun-loggan syntes stort på flera ställen.
Dags för en uppdatering av Berghalla, haha? 
Träningen gick helt ok. Vi kämpade på som tusan och svettades som aldrig förr i värmen vi inte är vana vid. Vi och 2 Top Gun-lag visade upp för varandra och hejade. Det kändes rätt nervöst eftersom de är på en helt annan nivå än oss, samtidigt som det var roligt och riktigt häftigt! 

På seneftermiddagen fick man välja mellan att shoppa eller stanna på hotellet. Vi var typ bara nio personer som valde att stanna, men vi hade jättetrevligt.
Hängde vid poolen, flummande på hotellrummet, stuntade så gott vi kunde med lågt tak (vi är ju förbjudna att stunta i poolen så man får göra vad man kan...), hade lite deep-talk och åt godis. 
Vi avslutade kvällen med att gå till vår närmsta granne och äta- TGI Friday's. Inte helt fel att ha tvärs över parkeringen! 





Stark brud?


California Club med sweet fries.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0