#COUGARSiUSA Worlds2015 Day6

Äntligen börjar det vi är här för- WORLDS! 
Om man ska dra en kort förklaring så tävlar Team Sweden All Girl (=Wildcats) och Coed (=ihopplockat mixat lag från hela landet) i ICU World Championships, som är "landslagsVM". ICU står för International Cheerleading Union och varje land får skicka ett landslag i All Girl, Coed och Pom Freestyle. 
Vi kommer att tävla i USASF World Championships, som är "klubblagsVM". USASF står för United States All Star Federation och här i USA är All Star större än ICU, eftersom toppföreningarna då kan kvala in lag i flera olika klasser. Förutom att det finns All Girl och Coed och level 5+6 så kan man i USA tävla i flera olika klasser där det är olika många i lagen- Small, Medium och Large. Sedan finns International 5 &6, där både internationella lag och amerikanska lag tävlar. Vi tävlar i All Girl International 5. 
Japp, det är väldigt rörigt...

I alla fall så hade ICU Worlds öppningsceremoni igår på ESPN Wide World of Sports på Disney World. Alla landslagen tågade in på arenan och det var väldigt häftigt att se. Nu vill man bara att tävlingarna ska dra igång!








Efter öppningsceremonin åkte vi till Disneyparken Epcot, där det ska finnas mest attraktioner och sånt. Vi hittade dock typ inga attraktioner (fail hehe) men vi gick runt och hade väldigt roligt ändå! Bland annat har de olika "länder" så vi besökte bland annat Norge (där det fanns en Frostbutik och Marabou för nästan 100 kr!), Japan och Frankrike, där vi köpte jättegod glass.
Vi körde ett par stunt (såklart) men blev tillsagda att det var förbjudet. Tråkigt men förståeligt eftersom många säkert skadat sig tidigare när de stuntat på asfalten.
Det var mycket teknologi på Epcot och vi testade en attraktion där man fick programmera sin egen rollercoaster och uppleva den i en stimulator. Det var riktigt häftigt!










Macaron-glass i "Frankrike"

Efter Epcot åkte vi till Mall at Millenia och hade lagmiddag på The Cheesecake Factory. Asså oh my god vilket ställe! Man ville testa allt på menyn och gärna hälften av de typ 50 cheesecakevarianter som fanns...
Vi hade blivit tipsade om att portionerna var väldigt stora så jag tog en förrätt, men den var för stor för att äta upp ändå. Sedan kändes det obligatoriskt att testa en cheesecake även om magen sa emot, så jag och Palmen delade på en Oreo Dream Extreme Deluxe. Oh . My . God ! Så god! 
De flesta av oss rullade nog ut därifrån och somnade med matkoma när vi kom tillbaka till hotellet.



PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Tänk vad många blir " Avis " när de läser och ser alla bilder från Colorado. Hade jag varit 50 år yngre hade kanske jag också blivit avis.

2015-04-25 @ 16:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0