These are the days worth living for

Vilken lång och händelserik lördag! 

Den började med en härlig brunch som avbröts av brandlarmskaos och en väldigt stress till Frölunda Kulturhus där VM-genrepet skulle hållas. Kaos och inte bästa uppladdningen, men man laddad lätt om på plats! 

Vi körde två uppvisningar där varje lag körde två gånger vardera.
Med på uppvisningen var som sagt vi och Envy, som ska tävla klubblagsVM, och Team Sweden Female (Wildcats) och Coed (= mixat tjejer och killar).
Svensk cheerleading på toppnivå och stämningen mellan lagen var superbra- alla peppade och hejade på varandra jättemycket. Meia är med i både vårt lag och Coed, så hon krigade sig igenom dubbelt så mycket som alla andra! Starkt! 
Andra uppvisningen gick bäst, vilket passade mig bra eftersom det var då mina kära klasskompisar var på plats. Jag tycker det är så himla roligt att de kom för att live se vad det är jag brinner så mycket för! 

Efter vi var klara åkte jag till Jossan för tacokväll med några av tjejerna. Det sitter aldrig fel! 
God mat, en massa prat och en omgång Cluedo blev det. Jag har skrutit om att vara Cluedo-expert, så det var tur för min stolthet att jag vann, hehe.

Denna helgen får en himla massa tummar upp! 


Inledde dagen med att baka nyttiga chokladmuffins på en bas av svarta bönor. Det finns så mycket fiffigt att göra i bak- och matväg!

Fick dessvärre slänga i mig denna underbara brunchen efter brandlarmskaoset. Men gott var det ändå! 



Överraskningar när de är som bäst- tappade nästan hakan när jag plötsligt såg min saknade Emma komma in i hallen!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0