Första Maj

Herregud, tänk att det redan är maj...

Jag hade tänkt vara produktiv men vaknade två timmar efter klockan ringt. Inledde dessutom dagen med frukost och Vampire Diaries. Produktiviteten stod inte i topp, men så behöver det vara ibland.

Gick in till stan för att möta upp saknade Lollo som var så gullig och bjöd mig på födelsedagsfika på Stålboms. Ett perfekt tillfälle för en massa catch up också såklart! 

När jag kom hem blev det ett till avsnitt Vampire Diaries (spelar in det och Grey's här hemma så har alltid lite att se ikapp hehe) och ett varmt bad- sedan var det dags för gästerna att komma.
På grund av att jag åker till Styrsö med Sex Elegans imorgon förmiddag så firade vi mig ikväll istället. Det blev presenter, god mat och en massa lek med småkusinerna. Som det brukar med andra ord.

Vid tio åkte jag in till stan för att umgås med Veronika, Pelle, Johanna och Alex. Trevligt värre! 
Jag och Alex babblade på i soffan medans Veronika höll på att slumra bort, så vid ett kände jag att det kanske var dags för mig att också åka hem och inta sängläge. 
Det är ju mycket roligt som ska orkas med imorgon/idag.
Officiellt är jag väl 22 nu då... Happy Birthday to me! 
Internt är det verkligen en grej att vi vill stanna vid 21. Därefter är det ju ingen mer ålder som innebär något nytt man "får" göra.
Säsongens första grillat!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Ja visst var det god mat vi bjöds på när vi hade födelsedagsfirande i går. Tack från de gamle i Ätran. GRATTIS för det är ju idag som Du fyller.

2015-05-02 @ 15:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0