Yacht Party

I helgen var jag på ett yacht party.
Jajamen, ni läste rätt. En 6-timmars fest på en tre-vånings lyxbåt. Rätt häftigt faktiskt! 

Egentligen skulle en av mina roomies också dit men det blev lite sista minuten ändringar så jag gick till slut själv tillsammans med några promoters. Jag ville ju trots allt inte missa denna chansen och det kändes inte som så mycket skulle kunna gå fel mitt på ljusa dagen bland en massa folk.
Till slut visade sig ju dessutom typ hälften vara svenskar, haha. När man går ut här i LA hör man folk snacka svenska hela tiden...

Yachten skulle avgå från Marina Del Rey, så det var oerhört nära för min del. Vi klev på vid två och åkte ut på vattnet någon timme senare. Yachten var tre våningar och på varje våning fanns DJ och öppen bar. Dessutom fanns det på en våning en buffé med massa god plockmat som bara var att hämta av när man kände för det. 

Översta våningen var klart häftigast, där det festades under bar himmel i strålande sol. Det var så himla varmt att de flesta valde att gå runt i bikiniöverdel och jag lyckades på något sätt vika ner min klänning till en kjol. 
Senare fick vi bevittna en riktigt fin solnedgång och när det började mörkna tändes belysning i olika färger. Väldigt fint! 






Jag spenderade största delen av tiden med de promoters jag kom med plus ett gäng övriga svenska tjejer de hade med sig. Det är rätt sjukt ändå vad världen är liten ibland- två tjejer jag umgicks med var från Göteborg, varav den ena var klasskompis med en gammal Böljan-lagkamrat till mig och den andra jobbat tillsammans med en tjej i Cougars, haha! 


Det var väldigt bra stämning och folk festade rejält när det bara var att gå och hämta ny dricka i baren hela tiden. Jag skulle ju ha skola tidigt dagen därpå plus tre timmars träning, så jag inledde med ett par drinkar men övergick vid halv fem till ren juice. Det hindrade mig dock inte från att bli halvt dränkt i champagne showers. Visst, det är en kul grej, men varför vaska en massa fin champagne istället för att dricka den? 

Med på festen fanns Tara Reid från bland annat American Pie. Hon såg dock dessvärre nästan anorektiskt smal och ganska sliten ut. Sen var det en ung kille vi kände igen oerhört mycket från någon tv-show men inte kunde placera.
Något som dock var mycket häftigare enligt mig var att jag träffade en flerfaldig världsmästare i cheerleading, med Worlds-ringar på fyra fingrar. Detta var dock "endast hans favoriter, medan de övriga låg hemma" haha. Sjukt skön kille som älskade att jag var cheerleader från Sverige så vi snackade en stund.

Vid åtta återvände vi till hamnen och de flesta skulle dra vidare till nattklubbar eller efterfester, men jag kände att det var rätt beslut att åka hem och laga mat inför kommande skolveckan, eftersom jag skulle upp halv sju dagen därpå.

Bäst med denna upplevelsen var nog just att det var en sån upplevelse jämfört med alla "vanliga" nattklubbar och fester man gått på.
En kul grej att ha sett och upplevt! 
Sen är det ju fortfarande sjukt att systemet här går ut på att "unga snygga tjejer" får göra massa sånt här helt gratis... Varje biljett kostade egentligen 2500 kr!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Vilka äventyr Du kommer med på. Annat än Fbg. och Gbg.

2015-09-23 @ 22:01:57
Postat av: Mamma

Häftigt men det gäller nog allt att hålla sig hyfsat nykter på sådana fester...

2015-09-24 @ 04:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0