And.... I'm done!


Alla säger "Jag sa ju det, du behövde inte vara så orolig innan" och visst, det kan jag faktiskt köpa... Men sett till rena siffror såg det väldigt mörkt ut och dessutom är det kanske bättre att förvänta sig något jobbigt och att det blir en positiv överraskning jämfört med tvärtom? 
Anledningen till att jag fått kurser är att jag bytt vilka kurser jag vill ha, dels pga att vissa helt enkelt verkar för hopplösa att försöka få, dels för jag upptäckt kurser jag inte funderat på tidigare och slutligen för vissa kurser på min tidigare topplista inte levt upp till förväntningarna. 

Jag tänker dock fortsätta krascha kurser, då jag inte känner mig helt 100% nöjd ännu, även om det är en trygghet att veta att man har den mängden poäng på schemat som universitet kräver att man läser.
Om vi bortser från att vi internationella studenter hamnar absolut sist på listan över vilka som får välja kurser så är kurssystemet här mycket mer flexibelt än i Sverige. På fysioterapeutprogrammet har jag inte fått välja en enda kurs själv, medan lärarna här uppmanar att man ska "shoppa kurser" de första veckorna så man slutligen väljer just de kurser man känner mest för.

Skulle jag ha kvar schemat jag nu lyckats få så hade det sett ut såhär:

• Strategies for making health decisions - måndagar 16.00-18.45

• Women and health - tisdagar och torsdagar 9.30-10.45

• Health concerns for adolescents - tisdagar och torsdagar 11.00-12.15

• Physical correlates with human behavior - onsdagar 16.00-18.45

Plus min svenska onlinekurs Idrottspsykologi som jag nog ska försöka schemalägga så det med säkerhet blir av att jag pluggar.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0