Last days at home

Min sista vecka hemma lyckades jag gå och bli sjuk. Dålig tajming när man vill umgås så mycket som möjligt med alla och tjäna de där sista pengarna på jobbet! Både mamma och Andreas hade varit sjuka innan nyår så jag hade det dock lite på känn att jag också skulle åka på något. Att glömma mössa, halsduk och vantar när det väl blev minusgrader hjälpte kanske inte heller...
Det blev därför en hel del gamla avsnitt av Grey's, hehe.
Slänger in en passande throwback till när jag praktiserade på Sahlgrenska och fick dra på mig gröna scrubs för att se en riktigt operation. Häftigt! 

Innan jag blev sjuk hade jag hunnit träffa Lollo en tredje och sista gång för denna vistelsen, så det kan man inte vara annat än nöjd med! 
Efter jag blivit frisk lyckades jag också klämma in en snabbtur till Helena, som ska ha barn om bara en vecka! Så spännande! 

Annars har de sista dagarna varit mest familjetid. Jag och Eve tog en lunch i stan vår sista Falkenbergsdag och fixade sedan ärenden på stan. Varje kväll har hela familjen suttit bänkad i soffan framför Ack Värmland  och bara haft det sådär myslugnt. Det kommer absolut kännas konstigt att komma tillbaka till att äta själv, titta på tv själv etc. Även om det är vardagliga smågrejer så är det en helt annan sak att göra med familjen eller ensam i tystnad. Sen är det såklart ibland skönt att vara ensam också. 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0