A "Rolling with the flow" kind of day

När man börjar dagen med att glömma sitt te hemma på köksbänken så kan man tänka att det är starten på en dag av oflyt, men icke i detta fallet! 

Första lektionen fick vi tillbaka förra veckans exam och jag lyckades pricka in fina 100% på den- som dock var den exam förra veckan som jag tyckte varit lättast.
Min sköna lärare i Women&Health brukar ha med sig diverse småpriser så fort vi har ett litet pop-quiz eller exam, haha.

Lektionen därpå var jag lite mer nervig inför att få reda på resultaten, men med exakta 90.0% lyckades jag precis knipa ett A- phew!

Efter att sedan ha kämpat med mina fotleder en timme hos Athletic Trainers så tyckte jag att jag nu hade tre anledningar till att förtjäna ett stopp på Shake Smart och testa deras March Mania Mango Shake. 
Det där med att unna sig ätbart känner vi ju igen, hehe.

Den extrainsatta cheerträningen gick så bra den kunde under förutsättningarna att vi saknade en del folk och var begränsade i de flesta stunt, så vi slutade en halvtimme tidigare.
Chrissy frågade då om jag skulle hänga med och gymma. Oftast svarar jag Nej på detta för jag vet att jag kommer i säng ännu (!) senare om jag gymmar efter tio, men nu var ju klockan "bara"
halv, så jag passade på att haka på. Chrissy, Nohely, Sully och jag peppade varandra till en effektiv liten workout på cirka 45 minuter och sedan åkte vi hem med den där härliga "totalt slutkörd"-känslan.
Sega steg ur ett faktiskt ganska välfyllt gym denna sena timme.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0