Pusta ut, slappna av och belöna dig

Japp, så känner jag efter att ha tagit mig  igenom tre tentor på två dagar! 

Den svenska onlinetentan i idrottspsykologi var den riktiga persen, som tog sex timmar (!) av skrivande, sökande, läsande och litteraturreferenser! 

Dagens första exam i Women&Health var väldigt basic- i alla fall när man kommer från svenska skolan. Manliga & kvinnliga reproduktiva organ, menstruationscykelns olika faser, graviditet och amning typ. I många fall allmän kunskap! 

Direkt därefter väntade Health Concerns for Adolescents, som varit knepig att plugga på då lektionerna bestått av oerhört mycket information och mest sida efter sida med formaliteter kring vad som krävs av skolor gällande resurser, utbildningsplaner, hälsoundervisning etc etc (what?). Jag får erkänna att eftersom denna kursen dragit minst intresse har den också fått minst pluggtid -hehe- men som tur är så var det som vanligt främst sant/falskt och multiple choice-frågor, så man kunde avgöra mycket på magkänsla.

Snart är det helg och även om jag har saker på min att-göra-lista så unnar jag mig resten av dagen att bara återhämta mig- för det tycker jag faktiskt att jag förtjänar! 

Någon som känner igen sig i fenomenet att belöningar går i matväg? Jag försöker i alla fall vända på mitt sockerberoende och unna mig att köpa lite "bättre" smaskigheter istället.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Lite extra i matväg m.m. är Du med all säkerhet värd. Njut av det goda. Kram.

2016-03-04 @ 13:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0