James Corden taping

Eftersom vi inte fick plats på inspelningen av The Late Late Show with James Corden förra torsdagen så fick vi istället "garanti-biljetter" till något annat tillfälle. Vi hittade ingen specifik show vi ville gå på under vår kommande vecka i LA (för självklart skulle Rebel Wilson från Pitch Perfect och How to be Single gästa dagen efter vi åkt till New York haha) så de andra var snälla nog att låta mig utnyttja möjligheten för att gå på en inspelning när de var i Las Vegas över helgen. Och med tanke på att de lyckostarna lyckades komma iväg till Grand Canyon jättebilligt så var det i alla fall en liten tröst att jag skulle få se Kristin Chenoweth, haha.
 
För allmänheten är Kristin Chenoweth kanske mest känd från tv-serier som Glee (April) och Good Christian Bitches eller som Maleficent i Disneys Descendants, men först och främst är hon en legend på Broadway- bland annat som ursprungliga Glinda (den goda häxan i Trollkarlen från Oz) i WICKED! För att aldrig ha sett showen eller ens veta hur handlingen är i detalj så fullkomligt älskar jag Wicked- jag har sett mängder av klipp och lyssnar på låtar från orginalcasten varje dag. Så att nu ha sett båda de ursprungliga huvudrollerna (Idina Menzel var "onda" gröna häxan Elphaba) känns awesome!
Idina Menzel fick jag höra sjunga en hel konsert på Hollywood Bowl i höstas och här blev det dessvärre ingen sång, men det var jag förberedd på.
 
James Corden var störtskön som vanligt, Kristin Chenoweth var supersprallig och den andra gästen - Dominic Cooper från bland annat Mamma Mia-filmen - hade varit roommate med Corden tidigare och de körde en massa interngrejer och minnen, så allt som allt var det en väldigt rolig inspelning!
De visade även denna nya Carpool Karaoke, som är lång men rolig!
 
Passar på att flika in detta klipp som släpptes för några veckor sedan och gjorde Wicked-fans över hela världen överlyckliga: de två orginalen sjöng en duet från musikalen tillsammans, för första gången på 12 år!
 
Slutligen ytterligare ett succévideoklipp från internet: denna unga tjej som tog alla med storm när hon slaktade väldigt svåra Defying Gravity från, jajamen, Wicked. Är någon här vid tangenterna oerhört taggad på att åka till Broadways hemstad tro?!
 
Detta var alltså måndag den 16 maj, men jag har helt enkelt varit för upptagen för att sätta mig ner och blogga vid datorn vilket krävs för videoklippen (tror jag).
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0