Sunny Weekend

Fredagen innehöll också mycket slutfix med C-uppsatsen fram tills mitt sista Sh'Bam-pass på älskade Fysiken.

Kombinationen sol + fredag + dagen innan Göteborgsvarvet visade på få anmälningar till alla eftermiddagens pass, så jag blev jätteglad när 6 extra personer kom på drop in utöver de 2 som hade behållit sina föranmälningar. Det blev ett härligt sista pass med riktigt bra feeling!

Egentligen hade jag tänkt ordna med grejer i lägenheten och laga lite mer "avancerad" mat på fredagskvällen, men när Johanna frågade om jag ville komma på balkonghäng i hennes nya lägenhet så slängde jag ihop en spontanare och begav mig till Kålltorp istället. Det blev en riktigt trevlig kväll men plötsligt var det så sent att sista spårvagnen som gick raka vägen hem hade gått och jag fick åka en lång omväg haha.

Lördagen började tidigt som vanligt men redan på Bergsjö-bussen halv tio var det megavarmt! Jobbigt för de som skulle springa Varvet...

Vi hade sista lördagsträningen i Bergsjön för säsongen och separationsångesten växer för varje dag! En sista träning samt avslutning kvar.

Tyvärr är mina axlar inte de stabilaste så vågar inte experimentera alltför mycket, även om kidsen är minisar.

Under seneftermiddagen kom Lollo upp till Göteborg och vi hade en superdupertrevlig kväll med matlagning, promenad i stan, film och såklart en massa prat om allt möjligt.

Idag gick jag och Lollo ner till Centralen men missade hon tåget precis så vi passade på att kika i lite trevliga affärer i Nordstan.


Sedan mellanlandade jag lite hemma igen innan jag åkte till Linné (typ mysigast i stan) och mötte upp Malin, Anton, Victoria, Adam, Josefine och Christophe. Vi har lyckats hålla bra ändå på att ses varannan-tredje månad trots att vi bor väldigt utspritt! 
Nu blev det en solig brunch på Kafferosten, som jag varmt kan rekommendera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0